De unde va lua bani Meghan Markle pentru rochia de mireasă

De unde va lua bani Meghan Markle pentru rochia de mireasă

Casa regală, dar şi contribuabilii din Marea Britanie vor acoperi costurile nunţii prinţului Harry, care va avea loc pe 19 mai, informează International Business Times.


Deşi în multe ţări, inclusiv în SUA, familia miresei se ocupă de obicei de cheltuielile nunţii, tradiţia şi protocolul regal impun ca regina Elizabeth a II-a şi prinţul moştenitor Charles, bunica, respectiv tatăl mirelui, să acopere o mare parte din acestea.


Imediat după ce prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle şi-au anunţat logodna, în noiembrie 2017, palatul Kensington, reşedinţa princiară, a anunţat că familia regală va acoperi mare parte din cheltuieli - serviciul religios la capela Saint George de la castelul Windsor, muzica, florile, decoraţiunile, recepţia. Aşa s-a întîmplat şi în cazul nunţii fratelui mai mare al prinţului Harry, prinţul William, care s-a căsătorit în 2011 cu Kate Middleton.


Pe de altă parte, costurile pentru asigurarea securităţii vor fi mai mici decît cele impuse de nunta prinţului William, dar totuşi ridicate şi vor fi acoperite de contribuabilii britanici. Mai precis, trebuie plătite orele suplimentare pentru forţele de ordine care se vor ocupa de nuntă, motiv pentru care unii oponenţi politici au cerut încă o dată abolirea monarhiei.


Nu în ultimul rînd, Meghan Markle îşi va cumpăra singură rochia de mireasă, potrivit revistei Town and Country.


Părinţii lui Kate Middleton sînt cei care i-au plătit acesteia rochia de mireasă, creată de Sarah Burton de la casa Alexander McQueen şi care a costat aproximativ 400.000 de dolari.


În ceea ce priveşte părinţii lui Meghan Markle, Doria Radlan şi Thomas Markle, deocamdată nu se ştie dacă vor contribui cu ceva.


Părinţii ducesei Kate, care deţin nişte afaceri de succes, au plătit cazarea pentru mai mulţi membri ai familiei şi oaspeţi veniţi la nuntă, la luxosul Goring Hotel din Londra.


Dar părinţii lui Markle, care sînt divorţaţi, nu sînt la fel de înstăriţi: tatăl ei a lucrat în televiziune, ca director de imagine, iar în prezent duce o viaţă foarte retrasă în Mexic, iar mama sa este asistent social şi instructor de yoga.


Prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi actriţa Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai, la castelul Windsor, reşedinţă regală de peste 1.000 de ani.


Prinţul Harry, în vîrstă de 33 de ani, şi Meghan Markle şi-au anunţat logodna în noiembrie 2017 şi se vor căsători la biserica Saint George de la castelul Windsor.


Meghan Markle, în vîrstă de 36 de ani, protestantă, va fi botezată în biserica anglicană şi va primi confirmarea înaintea căsătoriei.


Cei doi formează un cuplu de mai mult de un an.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load