COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Artiștii de peste ocean organizează concerte virtuale (VIDEO)

Artiștii de peste ocean organizează concerte virtuale (VIDEO)

Concertele din întreaga lume au fost anulate sau amînate ca urmare a pandemiei, dar pentru mulți muzicieni, spectacolul continuă direct de acasă.

Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor au pledat pentru anularea adunărilor în masă, inclusiv concerte și festivaluri. În schimb, artiști precum John Legend, Chris Martin, Katharine McPhee, Keith Urban și David Foster transmit spectacole fanilor în direct și gratuit din propriile case, scrie usatoday.com.

Solistul trupei Coldplay, Martin a organizat luni un concert pe pagina de Instagram a trupei. Acesta a anticipat concertul cu o invitație către cei care „simt nevoia să discute și ascultă ceva muzică”, cu aproximativ jumătate de oră înainte. Le-a povestit urmăritorilor despre o piesă nouă, despre care „nu are voie sa vorbească” și a cîntat mai multe piese precum „Viva La Vida”, „Trouble” și „Yellow”.


„Trebuia să fiu alături de trupa Coldplay astăzi, dar sînt blocați în diferite țări, deci nu putem cînta împreună. Așa că m-am gîndit ce ar fi frumos să mă conectez cu unii dintre voi și să știu ce pot face pentru voi ... așa că sînt aici la serviciul tău pentru următoarele 20 de minute”, a spus Martin.

John Legend a urmat exemplul lui Martin și a anunțat că va face și el transmisiuni pe pagina sa de Instagram.

"Prietenul meu Chris Martin a făcut un concert minunat de acasă astăzi", a spus Legend. "Ne vedem curînd. Vom încerca să trecem prin asta împreună!"

Nicole Kidman i s-a alăturat soțului în calitate de vocalist, în timp ce acesta interpreta hituri precum "Coming Home".

"Trebuia să cînt cu toată trupa mea în această seară și, evident, nu putem, iar asta m-a întristat enorm. Mi-am dorit foarte mult să pot să cînt, așa că sîntem aici în depozit”, a spus artistul.

Noul coronavirus, care a apărut pentru prima oară în orașul Wuhan, din China, s-a răspîndit în 159 de țări și teritorii, în circa trei luni. În total, în întreaga lume, au fost confirmate peste 198.700 de cazuri. Aproape 8.000 de oameni au murit, în timp ce peste 82.770 s-au vindecat.

În Republica Moldova au fost înregistrate, pînă astăzi 30 de persoane diagnosticate cu Covid-19.

Astăzi, primul deces de coronavirus a fost înregistrat în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de către Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load