COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Moldova și Belarus vor implementa proiecte investiționale comune

Moldova și Belarus vor implementa proiecte investiționale comune

Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi, s-a întîlnit, astăzi, cu ambasadorul Republicii Belarus în Moldova, Serghei Ciciuk.

La întrevedere au fost discutate oportunitățile de intensificare a cooperării între țările noastre, în special în domeniul comercial-economic. În acest sens, va fi formulată o listă cu propuneri de proiecte investiționale bilaterale în complexul agroindustrial, în sfera asamblării de mașini specialize, dar și în domeniile mediului și sănătății.

Propunerile urmează a fi examinate în cadrul grupurilor parlamentare de prietenie, comisiei mixte guvernamentale, direct între agenți economici.


Zinaida Greceanîi a exprimat încrederea în realizarea cu succes a inițiativelor lansate. ”Republica Belarus întotdeauna a fost un partener deschis al Republicii Moldova, vom fi bucuroși să continuăm cooperarea noastră bună”, a menționat președintele parlamentului.

Serghei Ciciuk a transmis speakerului Zinaida Greceanîi invitația Președintelui Adunării Naționale a Republicii Belarus, Vladimir Andreicenko, de a efectua o vizită oficială în Belarus.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load