TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Trucuri incredibile pe care le poţi face cu pasta de dinţi

Trucuri incredibile pe care le poţi face cu pasta de dinţi

De obicei cu pasta de dinți ne spălăm cel puțin de două ori pe zi: dimineața și seara. Dar, acest produs se mai poate folosi la o mulțime de alte lucruri.


Iată ce mai poți face cu pasta de dinți.


Poți curăța ecranul telefonului. Dacă nu eșți adepta foliei de protecție și nici nu prea ai grijă de ecranul mobilului, ai toate șansele să îl zgârii. Cu puțină pastă de dinți poate se rezolva această problemă. Este nevoie de o singură picătură pe care o întinzi bine cu ajutorul degetelor. Șterge apoi excesul cu o cârpă uscată și lasă telefonul câteva minute fără să îl foloseșți.


Îți poți curăța unghiile. Dacă ai făcut pauză la ojă și unghiile tale au un aspect mat, le poți da strălucire cu pastă de dinți. Freacă unghiile cu pastă și apoi cu o periuță moale. Spală-le cu apă călduță și șterge-le cu un prosop moale.


Poți curăța obiectele de inox din baie și bucătărie. Oricâtă grijă ai avea de robinetele din baie și bucătărie, calcarul din apă le cam pătează. Cu ajutorul pastei de dinți vei putea să le redai strălucirea și să elimini petele.


O poți folosi pentru vindecarea arsurilor superficiale. Arsurile ușoare se pot trata rapid cu pastă de dinți. Se aplică puțină pastă de dinți imediat ce te-ai ars și se masează ușor până ce intră un pic în piele. Va grăbi vindecarea și va reduce senzația de usturime.


Poți scoate guma de mestecat din păr. Se acoperă gumă de mestecat cu pastă de dinți și se lasă câteva minute să acționeze după care se îndepărtează ușor.


Se poate folosi pentru curățat fața. Pasta de dinți este benefică pentru tenul gras. Ia un pic de pastă și freacă ușor fața, apoi clătește cu apă călduță și dă-te cu o cremă hidratantă.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load