Zinedine Zidane îl vrea pe Pogba la Real Madrid

Zinedine Zidane îl vrea pe Pogba la Real Madrid

Zinedine Zidane a recunoscut că îl vrea pe Paul Pogba la Real Madrid, considerîndu-l "prioritatea zero", însă nu neapărat prețul este o problemă.


După ce a spus și public că și-l dorește, "Zizou" le-a transmis doleanța sa și conducătorilor, însă mutarea se poate împiedica de niște detalii.


Potrivit publicației spaniole As, mijlocașul de 26 de ani vrea același salariu ca la Manchester United, 17 milioane de euro net pe an, iar aici discuțiile s-au împotmolit. Dacă ar primi acești bani, francezul ar fi al doilea cel mai bine plătit jucător din lotul madrilenilor, după Gareth Bale (21 de milioane de euro).


La Manchester United, doar Alexis Sanchez primește mai mulți bani decît Pogba. Atacantul chilian încasează 21 de milioane de euro pe an, cel mai mare salariu plătit vreodată în istoria Premier League.


Nici Manchester United nu ar vrea să renunțe atît de ușor la Pogba, mai ales că "diavolii" îl văd drept principalul punct în jurul căruia se construiește noul proiect. Cu toate acestea, britanicii sînt conștienți că nu-l pot ține cu forța.


Mai există însă o problemă. Agentul lui Pogba, Mino Raiola, nu se află în cele mai bune relații cu Real Madrid, care știe că negocierile pot deveni complicate în asemenea condiții. În orice caz, Real va încerca acest transfer și va face o ofertă. Și Zidane știe că aducerea campionului mondial este una complicată, însă a insistat pe lîngă conducere să facă tot posibilul.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load