Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Veste tristă pentru Real Madrid înaintea dublei cu City

20 mar. 19:30   Sport
1661 0

Indisponibil de mai bine de şapte luni din cauza unei rupturi a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul stîng, portarul belgian al lui Real Madrid, Thibaut Courtois, a suferit marţi, 19 martie, o ruptură de menisc la celălalt genunchi, a anunţat clubul din La Liga.

Real Madrid nu a precizat cît va lipsi Courtois. Potrivit presei spaniole, goalkeeperul va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale şi nu va putea reveni pe gazon înainte de sezonul viitor. Este o lovitură grea pentru fotbalistul în vîrstă de 31 de ani, care tocmai reluase antrenamentul colectiv, iar Real spera că va conta pe el în meciurile din aprilie cu Manchester City din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, transmite Noi.md cu referire la ziare.com.

Courtois, unul dintre cei mai buni portari ai generaţiei sale, care era în mod obişnuit titular între buturile naţionalei Belgiei, a anunţat, pe 19 decembrie, că nu va participa la EURO 2024, la patru luni după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul stîng în timpul unui antrenament.

Anunţul său a venit în urma unei dispute cu selecţionerul naţionalei Belgiei, Domenico Tedesco.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?