X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

La Liga va da Real Madrid în judecată pentru felul în care își asigură arbitraj favorabil

28 feb. 09:30   Sport
1400 0

Acuzat de mai multe cluburi că exercită presiuni asupra arbitrajului prin intermediul canalului său de televiziune, clubul Real Madrid este vizat şi de Javier Tebas, preşedintele ligii spaniole, care a anunţat că va acţiona în justiţie.

Recent, FC Sevilla a denunţat "campania de persecuţie şi hărţuire" împotriva arbitrului meciului dintre cele două echipe, reiterînd "condamnarea sa cea mai fermă a acestui comportament şi a acestor campanii orchestrate pentru a submina imaginea profesiei de arbitru, cauzînd prejudicii grave fotbalului spaniol şi punînd sub semnul întrebării integritatea competiţiei", notează Noi.md cu referire la stirileprotv.

Postul de televiziune al clubului are obiceiul de a difuza compilaţii cu greşelile comise de arbitrii care se ocupă de următorul meci al echipei, însoţite de comentarii care să evidenţieze deciziile contrare.

Postul de televiziune afirmase, de asemenea, că "cele 600 de meciuri ale lui Xavi cu Barça sînt suspecte", cu referire la afacerea Negreira, acuzînd oarecum clubul blaugrana de corupţie.

Comentatorii Real Madrid TV nici nu se mai feresc: ”Asta am vrut”

"Nu avem dreptul să depunem o plîngere", a declarat Tebas marţi, potrivit Marca. "Vom acţiona în justiţie pentru că noi credem, aşa cum am spus, că problema Real Madrid TV este o problemă... Comentatorii Real Madrid TV au spus-o chiar ei după meciul cu Almeria: "Asta am vrut". Nu este o chestiune de libertate de exprimare în sport, este împotriva ordinii sportive".


"Este bine să critici, este bine să spui uneori că lucrurile nu merg bine, dar hărţuirea constantă, în fiecare săptămînă, superioritatea, "o vom face cînd vrem noi", pentru că ăsta este mesajul pe care îl transmit...", a adăugat el.

"Cînd mă gîndesc că Real Madrid, şi eu sînt madridist, a fost un club de domni, nu poate fi argumentul lor constant".

În cele din urmă, el recunoaşte că nu a studiat problema unei sancţiuni împotriva clubului, în afară de această acţiune în justiţie.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?