COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Nemulțumirile legate de accesul pe stadionul Dinamo. Ce spune șeful Clubului (VIDEO)

Nemulțumirile legate de accesul pe stadionul Dinamo. Ce spune șeful Clubului (VIDEO)

Sportivii amatori vor continua să folosească gratuit pistele de atletism ale stadionului Dinamo, a dat asigurări șeful Clubului sportiv central „Dinamo", Ion Bucur, după un val de nemulțumiri.

Într-un interviu oferit portalului Noi.md, Bucur a precizat că zarva ridicată în jurul acestui subiect este neîntemeiată și că cei interesați vor avea în continuare acces gratuit pe stadion.

„A fost subiectul ăsta ridicat, dar nu s-a confirmat. Bănuiesc eu că cineva poate intenționat a făcut-o. La noi nu se percep taxe. Hotărîrea guvernului prevede perceperea unor taxe de la persoane juridice pentru desfășurarea diverselor competiții aici la stadion. Dar versiunea asta precum că cineva percepe taxe nu este adevărată. Știm cu toții că sportul în masă e viața tuturor cetățenilor. Dacă nu o să implicăm copii în sport, ei vor lua altă cale. La noi doar la fotbal sînt antrenați peste 170 de copii. Zilnic vin sportivi amatori. Pistele sînt gratuite pentru toți cei care doresc să alerge”, a explicat Ion Bucur.


Șeful Clubului „Dinamo” a confirmat că există într-adevăr o hotărîre de guvern care prevede perceperea anumitor taxe pentru prestarea de servicii, lista e publicată pe site-ul clubului, dar ce ține de pistele de alergat, acestea sînt gratuite.

L-am întrebat pe noul director al clubului și despre schimbarea logoului asociației sportive, simbol în spatele căruia se află tradițiile glorioase ale realizărilor în domeniul sportului moldovenesc. Bucur a explicat decizia de a face "rebranding"-ul simbolului "Dinamo" a fost adoptată de fosta conducere.

„Logoul a fost legitim schimbat, este înregistrat oficial. Așa a decis vechea conducere, dar nu văd aici o problemă”, a spus el.

Menționăm că în anul 2017, la stadion au fost finalizate lucrările de renovare a pistelor de alergare, a stadioanelor de minifotbal și a sectoarelor pentru suporteri.

Stadionul Dinamo se află în subordinea Ministerului de Interne şi a fost dat în exploatare în anul 1945.

Pe 7 februarie curent, Clubul sportiv Central ”Dinamo” a marcat 27 de ani de la fondare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load