Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Forță și îndemînare: salvatorii au participat la Spartachiada sportivă

21 mar. 21:30   Sport
1767 0

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a desfășurat competiții la proba „Cros” între subdiviziunile teritoriale, notează Noi.md.

Întrecerile au avut loc în parcul „Valea Morilor” din capitală între 17 echipe din cadrul IGSU. Participanții au demonstrat abilități sportive și rezistența la trei probe – alergare la distanță de 1000 m, 3000 m și de 5000 m.

În final, au fost identificate trei locuri de frunte în clasamentul general, după cum urmează: I loc - Detașamentul salvatori și pompieri Centru, al II-lea loc Detașamentul salvatori și pompieri Botanica și al III-lea loc – Direcția situații excepționale Ungheni.

De asemenea, arbitrii au premiat și cîștigătorii în clasamentul individual. Astfel, la proba de alergare la distanța de 3000 m, pe I loc s-a clasat plutonierul Nicolai Omelianov din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri Centru, pe locul II - sergentul-inferior Dan Covali din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri Botanica și pe locul III - locotenentul-major Valentin Glavațchi din cadrul Direcției regionale căutare-salvare nr.2 și sergentul-inferior Cristinel Costov din cadrul Unității de salvatori și pompieri Giurgiuleşti.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?