Fotbal: Ronaldo s-a alăturat selecţionatei Portugaliei

Fotbal: Ronaldo s-a alăturat selecţionatei Portugaliei

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo (34 ani), cvintuplu cîştigător al Balonului de Aur, a sosit în cantonamentul selecţionatei ţării sale, care se pregăteşte pentru semifinala Ligii Naţiunilor la fotbal, împotriva reprezentativei Elveţiei, programată pe 5 iunie, informează AFP.

După venirea căpitanului său, naţionala lusitană a apărut în efectiv complet pe terenul din cadrul cartierului general al Federaţiei portugheze de fotbal de la Oeiras, în apropiere de Lisabona, cu o săptămînă înaintea startului turneului final al noii competiţii UEFA, organizat în Portugalia.

"Cristiano este liderul nostru şi este mereu mult mai bine să-l avem alături de noi pe cel mai bun jucător din lume. Este un fenomen", a declarat presei fundaşul Jose Fonte, de la formaţia franceză Lille OSC.

Selecţionatele Portugaliei şi Elveţiei se vor înfrunta la Porto, pe 5 iunie, în cealaltă semifinale urmînd să evolueze Olanda şi Anglia, la Guimaraes.

Pentru a se putea concentra asupra Ligii Naţiunilor, Cristiano Ronaldo a fost scutit de ultimul meci al sezonului pe care echipa sa, Juventus Torino, l-a disputat weekend-ul trecut împotriva formaţiei Sampdoria Genova. Un Joc fără nicio miză, în condiţiile în care Juve avea deja asigurat al optulea său titlu consecutiv de campioană a Italiei.
 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load