Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Un hotel va scoate la licitaţie patul, pe care a dormit Ronaldo

6 apr. 21:30   Externe
1710 0

Un hotel din Ljubljana, Slovenia, va scoate la licitaţie în scopuri caritabile patul pe care a dormit starul fotbalului Cristiano Ronaldo săptămîna trecută.

Prezenţa jucătorului portughez în capitala Sloveniei, unde a participat la un meci amical, a provocat „o adevărată Ronaldomania”.

Numeroşi fani au căutat să urmărească fiecare pas al fotbalistului în încercarea de a se apropia pentru a-i cere un autograf sau a face o fotografie cu el, notează Noi.md cu referire la digi24.ro.

„Vedeta şi-a dezamăgit fanii, evitînd acele încercări de întîlnire ale acestora şi părăsind Slovenia la scurt timp după meciul disputat pe 26 martie, pe care slovenii l-au cîştigat cu 2-0”, scrie presa locală.

Avînd în vedere marea popularitate a fotbalistului, hotelul Gran Plaza din Ljubljana, unde a fost cazată echipa portugheză, a decis să scoată la licitaţie patul pe care a dormit Ronaldo pentru un preţ de pornire de 5.000 de euro.


Licitaţia va avea loc la sfîrşitul lunii aprilie, iar fondurile strînse vor fi donate în scopuri caritabile, a anunţat hotelul.

0
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?