X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Echipa Al Nassr a făcut-o praf pe Inter Miami într-un meci amical

2 feb. 14:30   Sport
1734 0

Al Nassr a învins-o joi pe Inter Miami cu 6-0, într-un meci amical. Lionel Messi a venit de pe bancă, deși fusese anunțat indisponibil, din start din cauza unei accidentări. Cristiano Ronaldo nu a jucat din cauza unei dureri musculare.

Messi a suferit o leziune musculară în timpul înfrîngerii de luni cu 4-3 în fața lui Al Hilal, iar o scanare RMN a relevat o leziune suficientă pentru ca el să nu participe la cel de-al doilea meci al escalei din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo fusese, de asemenea, exclus din această întîlnire din cauza unei accidentări și, deși Messi părea sigur că îl va urma, a intrat pe teren în minutul 83, cînd echipa sa era deja condusă cu 6-0, notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

Inter Miami a fost umilită de gazdele saudite în mare parte a serii de la Riyadh, Al Nassr ajungînd la un avantaj de trei goluri în doar 12 minute de la startul meciului.

Inter Miami va reveni în acțiune pe 4 februarie, cînd va întîlni o echipă din selecționată a Ligii Hong Kong. Apoi se deplasează în Japonia pentru a înfrunta Vissel Kobe și se întoarce acasă, în Statele Unite, pentru a încheia pregătirile de pre-sezon împotriva echipei din copilăria lui Messi, Newell's Old Boys.

2
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?