COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vezi cum Renato Usatîi își petrece timpul cînd țara e în criză (VIDEO)

Vezi cum Renato Usatîi își petrece timpul cînd țara e în criză (VIDEO)

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a organizat o petrecere de zile mari pe timp de carantină. Acesta a adunat un grup de tineri într-un local și i-a servit cu bucate și băuturi tari.

Imaginile video de la petrecere au fost publicate pe canalul de Telegram “Bazar politic”. Autorul postării scrie că Renato Usatii „și-a adunat fanii la o zeamă cu narghilea și multe cuvinte necenzurate. Adică, po blotnomu”.

Din imagini aflăm că Usatîi discută cu tinerii subiecte politice. Aceștia l-au întrebat pe primarul de Bălți cît costă voturile cetățenilor. Totodată, din înregistrare video pare că unii participanți î minori. Chiar și așa, Renato Usatîi folosește cuvinte necenzurate.


Precizăm că potrivit unei decizii a Comisiei pentru Situații Excepționale, localurile din țară trebuie să fie închise la carantină. Agenții economici, care sfidează decizia, riscă amenzi de pînă la 75 mii lei.

Totodată, autoritățile au decis că cetățenii nu au voie să se adune în grupuri mai mari de trei persoane, iar cei care încalcă prevederea riscă pînă la 25 mii lei amendă.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri