X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Usatîi: Herman von Hebel trebuie să demisioneze

29 mar. 18:30   Politică
3091 0

„Herman von Hebel trebuie să demisioneze din funcția de președinte al Comisiei Pre-Vetting și să fie anchetat modul în care a ajuns să conducă această Comisie.

De această părere este liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care a menționat că trecutul lui Herman von Hebel este pătat, transmite Noi.md.

„Cred că Herman von Hebel trebuie să demisioneze din funcția de președinte al Comisiei Pre-Vetting. Se cere și anchetarea modului în care a ajuns acest cetățean străin să conducă o Comisie atît de importantă, ținînd cont de trecutul „pătat” al acestuia”, a spus Renato Usatîi.

El a precizat că, în timp ce integritatea lui von Hebel a fost pusă la îndoială de presa din mai multe state, acesta „ne rîde sfidător în față și spune că nu va demisiona”.

„Această Comisie, misiunea căreia este să verifice integritatea judecătorilor și procurorilor, nu mai are nicio credibilitate. Eșecul reformei justiției este încă un motiv de ce PAS trebuie să plece de la guvernare și să fie organizate alegeri parlamentare anticipate”, a subliniat Usatîi.


Amintim că și ex-ministru al Justiției și membru al Comisiei de Veneția, din partea Republicii Moldova, Alexandru Tănase a comentat și el despre situația referitor la rîsul lui Herman von Hebel.

37
0
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?