Un om de afaceri din Găgăuzia, ținta unui killer (ViDEO)

Un om de afaceri din Găgăuzia, ținta unui killer (ViDEO)

Un killer a atacat un om de afaceri într-o suburbie a Moscovei, la Balașiha. Mai târziu, s-a aflat că businessman-ul este originar din Găgăuzia și deține o afacere în domeniul transporturilor. Motivul tentativei de omor ar fi anume activitatea sa.


Presa locală scrie că este vorba despre Dmitri Sarov, în vârstă de 30 de ani, din satul Joltai, Găgăuzia. În dimineața de 7 mai, un necunoscut l-a atacat pe antreprenor chiar în plină stradă în Rusia.


Killer-ul era înarmat și a dechis focul asupra victimei. A împușcat dintr-o armă pneumatică de câteva ori. Un glonte l-a atins pe omul de afaceri, însă el a încercat să fugă.


A reușit să se îndepărteze și și-a pierdut cunoștința. Killer-ul nu l-a urmărit. Se presupune că a fugit pentru a nu fi văzut de trecători.


Bărbatul rănit a fost internat într-un spital din regiune, salonul său fiind păzit de oamenii legii. „Eu am ieșit din casă pe la ora 07:00. Soția trebuia să iasă cu mine, însă eu am hotărât să plec mai devreme. Killer-ul a fugit după mine și a început să împuște. Eu am alergat la al doilea etaj și m-am ascuns în blocul vecinilor”, a povestit acesta.


Victima este stabilită cu traiul în Federația Rusă. 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load