X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Suspectul în cazul dispariție fetei de la Orhei, implicat și în crima de la Durlești? Ce spune șeful IGP

23 apr. 14:32   Societate
11532 0

​După cazul cutremurător cu omorul Anei-Maria Guja, tînăra însărcinată din Orhei, care a fost găsită moartă la Telenești, la 8 zile, după dispariție, în spațiul public au apărut zvonuri că principalul suspect, Gheorghe Cotorobai, ar fi bănuit și de crima odioasă de la Durlești din 2011.

Atunci, doi tineri, Olguța și Ilie, au fost găsiți împușcați într-o mașină, pe un cîmp, iar ucigașul nu a fost identificat nici pînă în ziua de astăzi. „Nimic nu este exclus, absolut toate versiunile sînt în regim de lucru”, a declarat șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, în cadrul emisiunii „La 360 de grade”.

„CS să spunem că există o tangență, o legătură sau că se face suspect este prea mult spus în situația respectivă, dar cu certitudine vă asigur că colegii lucrează pe paliera infracțiunii de la Durlești, inclusiv, cu anumite elemente pe platforma de lucru pe cazul omorului de la Durlești.

Se vor lua în calcul și de aici pentru a efectuarea anumitor analize.

Deci, ca versiune vă pot spune că nimic nu este exclus, absolut toate versiunile sînt în regim de lucru.


Au trecut mulți ani de atunci, cu părere de rău e un termen mare - 13 ani, dar vă asigur că nu se pierde nicio probă că acestea sînt toate incluse în cauza penală și toate au un suport juridic, care nu poate fi distrus pur și simplu că a trecut timpul.

Versiunile sînt în continuu, și nu vreau să creadă oamenii că în această perioadă dacă nu s-a vorbit nimic înseamnă că s-a uitat, nu, nu s-a uitat”, a declarat Viorel Cernăuțeanu.

Omorul dublu de la Durlești, care s-a făcut în urmă cu 13 ani, rămîne o crimă nedescoperită - ucigașul nu a fost identificat. În seara zilei de 31 martie 2011, Olga Cîșlaru, în vîrstă de 15 ani, și iubitul ei, Ilie Racu de 19 ani, au fost împușcați dintr-o armă de vînătoare pe un cîmp, într-o mașină în apropiere de o biserică din Durlești. Fata avea o împușcătură în ceafă, iar băiatul - una în piept și alta în cap. Corpul neînsuflețit al tinerei, dezbrăcat pe jumătate, a fost găsit în habitaclul automobilului, iar cel al băiatului, în portbagaj.

Imediat după ce s-a aflat despre dispariția tinerei însărcinate din Orhei, după ce aceasta a urcat pe 12 aprilie 2024 într-o mașină de ocazie și a dispărut, iar peste cîteva zile a fost reținut șoferul acestei mașini, internauții au lăsat mai mute comentarii pe rețele, făcînd ascociere cu crima de la Durlești.

5
0
1
12
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?