Jocurile Olimpice stiri: 121
Arşiţa stiri: 136
Transnistria stiri: 1410

Avocatul suspectului în cazul omorului Anei-Maria: "El pledează nevinovat"

26 apr. 10:30  
4015 0

Gheorghe Cotorobai, principalul suspect în cazul omorului Anei-Maria de 19 ani, pledează nevinovat și cere testarea la poligraf.

Declarația a fost făcută de avocatul suspectului pentru Life Moldova. În aceeași conversație, el a dezvăluit că clientul său „se simte rău” în izolator, este bolnav și se află la evidența medicului.

„El spune că nu a comis infracțiunea. Noi am solicitat să fie efectuat poligraful. El a spus că este de acord să treacă poligraful, dacă oamenii cred că el a comis infracțiunea. Nu se simte foarte bine. Îmi spune că se simte rău, are dureri de cap. El, de fapt, este foarte bolnav. Stă sub evidența medicului.

Domnul este fost polițist. O perioadă a fost peste hotare, iar la întoarcere s-a angajat în sistemul penitenciar. S-a îmbolnăvit de Covid și a fost eliberat din funcție în legătură cu boala pe care o are. Așa de tare și-a bătut statul capul de această persoană care a slujit statului, că l-a trimis la Chițcanii Vechi să se lecuiască la medicul de familie.

Foarte frumos din partea statului. Omul se trata la medicul de familie, care îi scria diferite medicamente. Din cîte sînt informat, din cauza medicamentelor, nu dormea cu săptămînile. Se pune întrebarea ce medicamente erau folosite și pentru ce erau date? O să ajungem și la etapa respectivă. Aici se leagă un lanț mare. Medicii au prescris medicamente care îl puteau aduce să comită o astfel de infracțiune, fără să-și dea seama. Omul putea să comită o infracțiune inconștient”, sînt unele dintre declarațiile avocatului, notează Noi.md cu referire la realitatea.


Anterior, avocatul Ion Stegărescu declarase că reziliase contractul pentru reprezentarea intereselor lui Gheorghe Cotorobai. El se plîngea că a fost hărțuit că a acceptat să-l reprezinte. La fel și în înregistrarea de mai sus avocatul cu care au vorbit jurnaliștii de la media citată s-a plîns pe hărțuire.

Gheorghe Cotorobai, a fost plasat în arest preventiv la 19 aprilie pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de răpire. A fost angajat al Ministerului de Interne și deținea armă.

În data de 19 aprilie, într-o fîșie forestieră din apropierea localității Chițcanii Vechi, Telenești, a fost găsit corpul neînsuflețit al tinerei din Orhei.

Amintim că Ana-Maria Guja a urcat într-o mașină în seara zilei de 12 aprilie, după care a fost de negăsit timp de mai multe zile. La volanul mașinii, se afla Gheorghe Cotorobai, de 45 de ani, care este și principalul suspect pe acest caz. Deocamdată, acesta refuză să conlucreze cu oamenii legii.

2
1
0
6
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?