COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Toată lumea plătește un preț foarte mare pentru calculele greșite ale epidemiologilor (VIDEO)

Toată lumea plătește un preț foarte mare pentru calculele greșite ale epidemiologilor (VIDEO)

Întreaga lume plătește un preț imens pentru calculele greșite ale epidemiologilor cu privire la coronavirus și ei au făcut, probabil, cea mai devastatoare greșeală de program din toate timpurile.

Această opinie este exprimată de specialiști în cadrul unor emisiuni la posturile de televiziune din SUA, menționînd că modelul-calculul inițial al Imperial college din Londra, autorul căruia este epidemiologul, specialistul în modelarea epidemiilor, Neil Ferguson, a fost absolut greșit, și acesta este anume acel model, care a stabilit calea pe care noi toți mergem acum și plătim pentru asta un preț mare, transmite Noi.md.

Neil Ferguson, împreună cu colegii săi, a creat un model de răspîndire a infecției de coronavirus în țările dezvoltate, pe care l-au urmat guvernul Marii Britaniei și SUA, luând decizii privind introducerea carantinei.


"Întreaga lume a urmat calculele lui Neil Ferguson, în care el a prezis 500 de mii de decese în Marea Britanie și 2,2 milioane în SUA. Ne-am speriat și am început să închidem Statele, companiile aeriene, am început să îndemnăm să închidem totul, să purtăm măști, am ajuns la oprirea tuturor. Dezvoltatorul modelului, Neil Ferguson, zis și "maestrul dezastrului", a demisionat apoi. Modelul imperial al lui Neil Ferguson este probabil cea mai devastatoare eroare de program din toate timpurile. Cu toate acestea, toate mass-media oficiale, nu schimbă cursul, merg pe vechea cale. Cum este posibil...", spun experții.

Ei menționează, printre altele, că tratamentul este mai periculos decît boala în sine. Diferite calcule arată că creșterea șomajului cu 1% duce la moartea a 30 - 50 de mii de oameni, iar dacă este vorba de 20-30%, atunci vom primi mai mult de 1 milion de decese din cauza lockdown. Avem o eroare catastrofală. Modelul Imperial a devenit o greșeală matematică colosală. Noi nu am schimbat cursul. El distruge economia și milioane de oameni vor avea probleme", subliniază experții.

Internauții din Moldova, comentînd acest videoclip, menționează că medicina politizată și consecințele acesteia nu este doar o rușine, ci o crimă împotriva umanității.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load