TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Poliția oferă detalii după ce un candidat la funcția de consilier a fost bătut

Poliția oferă detalii după ce un candidat la funcția de consilier a fost bătut

Poliția a venit astăzi cu precizări față de cazul de la Căușeni, unde un candidat la funcția de consilier pe lista Partidului Democrația Acasă (DA) a fost snopit în bătăi pe data de 22 septembrie curent.


Poliția a fost sesizată la ora 23:45 de un bărbat care a anunțat că pe o stradă din oraș se bat mai multe persoane. Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că însuşi apelantul este maltratat, iar în stradă nu era nimeni. Ulterior, polițiștii l-au transportat pe bărbat la spital.


Potrivit oamenilor legii, victima a declarat polițiștilor că a fost maltratată de către vecinul său pe teritoriul unui azil pentru cîini, situat în apropiere de orașul Căuşeni, unde a fost chemat la o zi de naștere.


„În cadrul investigațiilor efectuate a fost chestionat suspectul. El a declarat că pe victimă o cunoaște de mult timp, locuiesc în vecinătate și că între ei există un conflict mai vechi. Suspectul a mai spus că a lovit victima, acţionînd de unul singur. Dînsul a mai precizat că nu au mai fost implicate alte persoane. Bărbatul a declarat că atît el cît și victima erau în stare de ebrietate avansată”, informează poliția.


Bănuitul a mai spus că la acea zi de naștere au fost mai multe persoane, aproximativ zece la număr. După ce invitaţii au plecat, între victimă şi suspect s-a iscat un conflict. Ambii au ieşit afară, unde de la început a fost o îmbrînceală, apoi suspectul l-ar fi aruncat peste cap, după spate, cauzîndu-i victimei o plagă în regiunea frontală.


Cazul a fost înregistrat. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele pentru a lua o decizie legală.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load