TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Opinie: Pușkin nu a meritat o astfel de atitudine (FOTO)

Opinie: Pușkin nu a meritat o astfel de atitudine (FOTO)

În ziua comemorării lui Alexandr Sergeevici Pușkin, la monumentul acestui mare poet și scriitor rus la Bruxelles au venit doar cîțiva oameni din rîndul cunoscătorilor geniului său, iar acest lucru este foarte trist, deoarece Pușkin nu merită o astfel de atitudine.

De această părere este președintele Adunării Popoarelor din Moldova, expertul în Relații Interetnice, Olga Goncearov, transmite Noi.md.

"Astăzi este Ziua comemorării lui A. S. Pușkin. Nu am putut să nu vin și să mă închin monumentului în orașul glorios Bruxelles. Noi, nepoata mea, ginerele și cu mine, eram singurii și acest lucru e trist. Pușkin nu merită o astfel de atitudine. Cuvinte de mulțumire chișinăuienilor noștri - Pușkin trăiește în noi. Veți întreba, unde sînt ruși în Bruxelles? Există rude. Dar dacă pe monument este scris "Marele poet rus", Rossotrudnichestvo și Ambasada Federației Ruse în Belgia ar putea să se unească și să ia scuarul sub patronajul său. Pușkin este pentru totdeauna", a scris Olga Goncearova pe pagina sa de socializare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load