COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Numărul cazurilor de import a Covid-19 crește din nou

Numărul cazurilor de import a Covid-19 crește din nou

Numărul cazurilor de import de infectare cu coronavirus în Moldova înregistrează din nou o creștere. Dacă în zilele de 28 și 29 martie, au fost înregistate cîte două și, respectiv, un caz de import din numărul total de cazuri noi confirmate, atunci pe parcursul zilei de ieri numărul acestora a crescut pînă la 6, iar astăzi – pînă la 7.

Din cele șapte cazuri de import înregistate astăzi, șase sînt din Marea Britanie. Majoritatea persoanelor infectate au venit în Moldova cu curse charter.

Președintele Igor Dodon a anunțat, în această seară, că Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene va stabili o procedură strictă de autorizare a zborurilor charter, care va avea la bază exclusiv asigurarea securității cetățenilor Republicii Moldova.


”Sperăm foarte mult la o înțelegere din partea cetățenilor noștri aflați în afara țării. Noi trebuie să asigurăm securitatea și sănătatea cetățenilor Republicii Moldova”, a declarat Dodon.

Șeful statului a îndemnat cetățenii să fie receptivi și înțelegători față de măsurile impuse de Guvernul țării, care face tot posibilul pentru a asigura sănătatea oamenilor.

Președintele i-a mai atenționat pe cetățeni să nu cadă în plasa escrocilor care nu urmăresc decît un singur scop - să facă business pe seama sănătății oamenilor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load