TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ministra Educației: Contractul cu sala de sport arendată de Țuțu va fi reziliat

Ministra Educației: Contractul cu sala de sport arendată de Țuțu va fi reziliat

În timp ce fostul deputat Constantin Țuțu a dispărut din spațiul public, iar colegii săi de partid nu cunosc unde se află acesta, ministra Educației, Culturii și Cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei, declară despre o eventuală reziliere a contractului pentru sala de sport pe care Țuțu o închiriază de la Centrul Național de Pregătire a Loturilor Olimpice.

„Este o situație abominabilă. E vorba de o sală de peste 200 m2 care este arendată doar cu 1 600 de lei pe lună de către Țuțu și acoliții săi în situația în care în gestiunea Centrului este și căminul pentru sportivii noștri, care este într-o stare deplorabilă și pentru care Centrul respectiv solicită fonduri suplimentare de la ministerul Educației, Culturii și Cercetării pentru care trebuie să depunem un efort foarte mare ca să le găsim”, a declarat ministra în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, scrie zdg.md.

Astfel, în condițiile în care o sală atît de spațioasă este dată în arendă cu o sumă atît de mică, ministra a declarat că situația urmează a fi examinată, iar contractul va fi reziliat.

Anterior, și deputatul Octavian Țîcu a declarat că fosta guvernare ar fi înstrăinat netransparent una dintre sălile de sport ale Centrului Național de Pregătire a Loturilor Olimpice, acolo unde fostul deputat democrat și-a amenajat un club sportiv care îi poartă numele.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load