Incident la Fundul Galbenei: Intervenția pompierilor, anchetată de IGSU (VIDEO)

Incident la Fundul Galbenei: Intervenția pompierilor, anchetată de IGSU (VIDEO)

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a iniția cercetare de serviciu în urma intervenție pompierilor la lichidarea unui incendiu produs pe data de 2 martie în localitatea Fundul Galbenei din raionul Hîncești, notează Noi.md.


 Potrivit informațiilor IGSU apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 15.59 minute. La lichidarea incendiului a fost trimis un echipaj din cadrul Unității salvatori și pompieri Hîncești. În urma arderii nu a avut nimeni de suferit. Incendiul a afectat două odăi și acoperișul unei  case de locuit cu suprafața de 54 metri pătrați.


În timpul acțiunilor de lichidarea a incendiului a avut loc o defecțiune la pompa autospecialei, în urma cărei, comandantul intervenției a instalat motopompa pentru continuarea acțiunilor de stingere. În urma localizării incendiului a fost evitată propagarea flăcărilor.


Toate circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite. Conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI a dispus de urgență inițierea unei anchete de serviciu prin care va stabili circumstanțele intervenției efectivului de pompieri și salvatori în teren.


De menționat că imaginile video din timpul intervenției pompierilor au scandalizat opinia publică, asta pentru că pompierii au rămas neputincioși în fața focului, după ce pompa autospecialei era defectă.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load