X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4066

Elevii de la liceul "Liviu Deleanu" au revenit la școală

22 apr. 10:44   Societate
2039 0

Elevii de la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” din Chișinău au revenit, de astăzi, la lecții în sălile de clasă.

Potrivit șefului adjunct al Direcției Generale Educație, Andrei Pavaloi, în următoarele 2-3 săptămîni aceștia vor primi mîncare la pachet, întrucît în blocul alimentar încă sînt necesare de realizat unele lucrări de reabilitare, în urma incendiului din 5 aprilie, notează Noi.md cu referire la realitatea.

„Astăzi, 22 aprilie, a fost reluat procesul de învățămînt. Pe parcursul ultimelor 2 săptămîni, au fost întreprinse mai multe măsuri pentru a ne asigura că elevii revin în siguranță la ore.

Au fost aerisite încăperile, au fost curățați pereții. Au fost executate lucrări curente de vopsire a tuturor spațiilor care au avut de suferit. A fost blocat accesul către spațiile administrative care au avut cel mai mult de suferit. Ele vor fi reparate în cel mai scurt timp.

Ce ține de alimentare: pentru perioada imediat următoare copiii vor primi alimentație la pachet, cît au învățat la distanță, tot au primit mîncare la pachet. Noi ne vom strădui să aducem în ordine toate spațiile”, a precizat Andrei Pavaloi.


Amintim că incendiul avut loc vineri, 5 aprilie. Potrivit IGSU, "focul a cuprins demisolul instituției de învățămînt. Elevii au fost evacuați din clădire pentru evitarea intoxicării cu produsele de ardere. Victime nu au fost raportate".

1
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?