X 
Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4030

Liceul „Liviu Deleanu”, afectat din nou de un incendiu

23 apr. 12:27   Societate
2108 0

Un nou incendiu s-a produs astăzi, 23 aprilie, în incinta Liceului Teoretic „Liviu Deleanu” din Capitală.

La fața locului au intervenit două echipe de pompieri și salvatori care au evacuat elevii și personalul didactic.

Potrivit IGSU, astăzi, 23 aprilie, în jurul orei 11:34, pompierii din Capitală au fost solicitați la lichidarea unei noi arderi, izbucnite în incinta Liceului Teoretic Liviu Deleanu, de pe strada Liviu Deleanu 5/4 din sectorul Buiucani al Capitalei, Noi.md.

La fața locului au fost îndreptate două echipe de salvatori și pompieri. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că focul a izbucnit în interiorul unei încăperi auxiliare de la etajul doi.

În acest sens, elevii și personalul didactic au fost evacuați de urgență, iar arderea a fost stinsă de angajații liceului cu ajutorul mijloacelor primare de intervenție, stingător, înaintea intervenției salvatorilor.


Potrivit IGSU, focul a afectat cîteva bunuri materiale păstrate pe masa din încăperea auxiliară. În urma incidentului nimeni nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite.

Amintim că incendiul avut loc vineri, 5 aprilie. Potrivit IGSU, "focul a cuprins demisolul instituției de învățămînt. Elevii au fost evacuați din clădire pentru evitarea intoxicării cu produsele de ardere. Victime nu au fost raportate".

0
0
3
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?