TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Începe verificarea vehiculelor care circulă pe rutele interurbane

Începe verificarea vehiculelor care circulă pe rutele interurbane

Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI) și Agenția Națională Transport Auto (ANTA) încep procesul de verificare a încadrării transportului public de pasageri pe categoriile de confort.

Verificarea propriu-zisă începe de la 1 februarie curent.

Potrivit ministrului Anatol Usatîi, până la 1 februarie, transportatorii auto vor prezenta graficul de verificare a transportului.

„Prima întrebare este dacă transportatorii au întâlnit impedimente la elaborarea graficului și a doua este dacă au început deja procesul de verificare. ANTA este gata să înceapă verificările”, a spus Usatîi.

Potrivit ordinului semnat de ministru, verificarea transportului se va face etapizat și finalitatea procesului va fi la 1 octombrie, scrie Noi.md cu referire la tribuna.md.

Numărul stațiilor de inspecție tehnică este peste 100 și numărul acestora este în creștere, potrivit secretarului de stat, Iulian Postică.

Ministrul Usatîi a declarat că anularea ordinului nu se va face, din motiv că ajustarea tarifelor nu a fost făcută din 2013, iar acum ministerul vine cu o nouă abordare a transportului de pasageri.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load