COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Hotărît! Sesiunea de examene din luna iulie - anulată

Hotărît! Sesiunea de examene din luna iulie - anulată

Parlamentul a aprobat joi, 9 iulie, în două lecturi, proiectul de lege pentru modificarea Legii privind anularea examenelor naționale de absolvire a programelor de studii în învățămîntul general sesiunea de examene 2020.

Proiectul prevede anularea examenelor pentru mai multe categorii de tineri, în sesiunea planificată pentru luna iulie anul curent.

Se prevede eliberarea diplomei de bacalaureat care conferă dreptul de admitere în învățămîntul superior și în învățămîntul profesional tehnic postsecundar nonterțiar, pentru restanțierii din anii precedenți, persoanele care au finalizat programa de liceu în instituțiile de învățămînt superior și persoanele care au solicitat susținerea examenului de bacalaureat în regim de externat și au finalizat programa de liceu cu medii anuale la disciplinele școlare și media generală mai mari sau egale cu „5”, care s-au înscris, în termenele stabilite, pentru a susține examenul de bacalaureat în sesiunea de examene 2020, transmite agora.md.


Relevanța proiectului de lege este pentru a diminua riscul de îmbolnăvire cu virusul COVID-19 a elevilor, studenților și cadrelor didactice.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load