X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

Ministerul Educației: Au fost aprobate comisiile raionale și municipale de examene

28 feb. 16:15   Societate
2120 0

Comisia Națională de Examene a aprobat în ședința de astăzi lista celor 35 de Comisii Raionale/Municipale de examene, trei centre de susținere a diferențelor de program, precum și listele nominale ale candidaților care s-au înscris să susțină examenul național de bacalaureat în regim de externat în sesiunea de examene 2024, notează Noi.md.

Centrele de susținere a diferențelor de program pentru candidații care vor să susțină bacalaureatul în regim de externat vor fi deschise în trei instituții de învățămînt din municipiul Chișinău: liceul „Spiru Haret” (pentru profilurile umanist, arte și limba de instruire de stat); liceul „Traian” (pentru profilurile real, sport și limba de instruire de stat); liceul „Alexandr Pușkin” (pentru profilurile real, umanistic, arte și limba de instruire rusă).

Comisiile Raionale/Municipale de Examene sînt responsabile de organizarea examenelor naționale de absolvire pentru treapta liceală, gimnazială şi primară. Reamintim că examenele naţionale de absolvire, sesiunea 2024 se vor desfăşura în perioada 03 iunie – 21 iunie.

Informații utile pentru candidații la examene pot fi accesate pe pagina Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare: ance.gov.md.

0
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?