Gheorghe Petic și Sorin Stati ar putea fi daţi în judecată

Gheorghe Petic și Sorin Stati ar putea fi daţi în judecată

Fostul șef-adjunct al Poliției de Frontieră Veaceslav Garștea vine cu  o reacție, după ce acesta a fost acuzat de fostul polițist de frontieră Gheorghe Petic și ex-director al companiei de stat MOLDATSA Sorin Stati că ar fi fost implicat în scheme de contrabandă cu țigări, anabolizante, alcool etilic, chihlimbar și alte mărfuri.


Garștea dezminte informațiile spuse de Stati și Petic și îi amenință cu judecata.


„Declarațiile făcute în cadrul acestor emisiuni, reprezintă o răspîndire cu bună știință (în mod repetat) a unor știri defăimătoare, a unor informații false, scorniri mincinoase, aberații neînchipuite și nemaiauzite de mine pînă acum, reieșite din anumite fantezii bolnave.


La rîndul lui, acesta îi acuză pe cei doi de falsuri în acte, corupție și alte ilegalități.


„Declar că acestea au fost lansate în spațiul public în mod special de persoane, inclusiv foști angajați ai Organelor Afacerilor Interne, care au fost afectați de activitatea mea, adică au fost documentați pentru anumite acțiuni ilegale sau încălcări disciplinare cum ar fi: corupție, falsuri în acte publice, protecție sau implicare în acțiuni de contrabandă și migrație ilegală, stare de ebrietate la serviciu sau la volan, dar și altele”, a menționat Garștea.


Acum, Veaceslav Garștea îi amenință cu judecata pe fostul polițist de frontieră și ex-director al companiei de stat MOLDATSA , pe motiv că „declarațiile nu sînt susținute de probe”.


Stati a mai prezentat o notă informativă depusă de către foștii și actualii angajați ai MAI, în care sînt prezentate informații și despre contrabandă cu mărfuri de la piața Kilometrul 7 din Odesa, Ucraina, schemă în care ar fi fost implicați inclusiv responsabili de la Serviciul Vamal. În presupusele scheme despre care scriu persoanele care au depus această notă informativă este vizat și Veaceslav Garștea.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load