TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon: Sînt convins că noi le vom reuși pe toate și oamenii vor simți schimbările spre bine

Dodon: Sînt convins că noi le vom reuși pe toate și oamenii vor simți schimbările spre bine

Sînt convins că noi le vom reuși pe toate și oamenii vor simți schimbările spre bine


Despre aceasta a declarat președintele Moldovei, Igor Dodon, în cadrul unei ediții speciale pe canalul de televiziune NTV-Moldova, comentînd recentele evenimente politice din țară și investirea noului guvern Ion Chicu, transmite Noi.md.


”Regretatul meu tată a spus cîndva: „Dacă îți stabilești un scop și crezi în el, muncești ca să-l atingi, atunci cu siguranță vei reuși. Dar în primul rînd, trebuie să crezi”. Înainte de depunerea jurămîntului, le-am spus miniștrilor: „Noi vom reuși, dar aș vrea ca fiecare dintre dumneavoastră să creadă în acest lucru, așa cum cred și eu”, a declarat Igor Dodon.


El a adăugat că tot ce s-a întîmplat în această săptămînă ar putea schimba radical situația din țară spre bine.


„Am primit șansa de a demonstra că vom face o schimbare. Promit oamenilor aceste schimbări, deoarece oamenii așteaptă acest lucru. Nu avem mult timp: pînă la 1 septembrie a anului viitor, oamenii ar trebui să vadă rezultate în toate domeniile, să simtă îmbunătățiri ale viații. Cu acei susținători din diferite structuri, cu sprijinul majorității parlamentare, vom merge înainte și toată lumea va simți acest lucru”, a declarat președintele Republicii Moldova.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load