COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Distracție în carantină: Un grup de romi din Edineț chefuiește (VIDEO)

Distracție în carantină: Un grup de romi din Edineț chefuiește (VIDEO)

Petrecere cu muzică, grătar și băutură la Edineț. Mai mulți romi au fost surprinși în timp ce încalcă măsurile impuse pe timp de pandemie.

Aceștia au uitat de carantină și au ieșit la iarbă verde, unde au pregătit mai multe bucate din carne, transmite Știri.md.

Din imaginile făcute publice pe o rețea de socializare, se observă cel puțin 20 de persoane, deși pe perioada stării de urgență este interzisă aflarea pe străzi a grupurilor mai mari de 3 persoane.


"Orașul Edineț... Romii în toiul pandemiei (neuitînd la ceea că numărul cazurilor pozitive de COVID-19 e în creștere pe oraș, raion și țară. Pentru ce au mai sistat autoritățile școlile, grădinițele, serviciile, parcurile? Cred că nu-i deranjăm pe Romi!", a scris internautul care a făcut publice imaginile.

Potrivit legislației, pentru încălcarea măsurilor impuse de autorități, fiecare dintre petrecăreţi riscă amenzi de 22.500 de lei.

Satul Brînzeni din raionul Edineţ a intrat în carantină pentru 14 zile. Pe 20 aprilie acolo erau 101 persoane infectate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load