COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cît a costat panoul instalat în scuarul Teatrului de Operă

Cît a costat panoul instalat în scuarul Teatrului de Operă

Candidatul Partidului Socialiștilor, Ion Ceban, a postat pe rețelele sociale o fotografie cu panoul instalat recent în scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”, cu inscripția „I love Chișinău”.

Decizia de a instala panoul „I love Chișinău” a fost luată de Consiliul Municipal Chișinău mai demult, dar a fost amenajat în scuarul teatrului abia acum. Șeful Secției amenajare și salubrizare din cadrul Direcției locativ-comunale a Primăriei Chișinău, Vasile Efros, a declarat pentru TV8 că s-au cheltuit aproximativ 88 de mii de lei pentru construcția și instalarea panoului.

Întrebat de ce au întîrziat cu amenajarea, funcționarul a spus că CMC nu a alocat inițial bani pentru acest proiect și abia acum au fost identificate resursele financiare necesare.


„S-au înregistrat economii pentru primele opt luni ale anului și panoul s-a făcut din aceste economii”, a precizat Efros.

Potrivit funcționarului, zona a fost alesă împreună cu reprezentanții Direcției arhitectură a Primăriei. Din start se discuta despre scuarul catedralei, dar „ținînd cont de faptul că acolo sînt mai multe obiective, Arcul de Triumf și altele, cumva nu se încadra în aspectul arhitectural din zonă și am decis în final să fie scuarul Teatrului de Operă”, a motivat Vasile Efros.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load