TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Anchetă internă la spitalul din Ungheni, după ce o tînără a decedat

Anchetă internă la spitalul din Ungheni, după ce o tînără a decedat

Totul a început pe data 18 octombrie, cînd femeia a născut doi copii perfect sănătoși. Ulterior, mama a fost transferată în reanimare, după ce au apărut mai multe complicații. Pe data 21 octombrie, femeia a fost transferată la Spitalul Republican din capitală, fiind în comă, însă la scurt timp a decedat, scrie Ungheni-dupa-ce-o-tanara-a-decedat-lasand-3-copii-in-grija-tatalui-ministra-sanatatii-vine-cu-explicatii.html">Unimedia.info

„Cu lacrimi în ochi și inima sfîșiată de durere vă scriu, azi cu încă un grup de mămici din Ungheni am vizitat familia Lenuței….. fetelor e o tragedie comună, strigat către autoritățile noastre UNDE SUNTEȚI , Victor tatăl celor trei copii este distrus, nici nu ne putea privi sărmanul. Mama, soacră și nașă Lenuței ne-au mai povestit cîte ceva din cele întîmplate…..( plîngeau toate) în cîteva zile Victor va deschide un cont bancar în care doritorii vor dona bani pentru cei micuți. Mă adresez către cei care vor să ajute ….. Pampers de la numărul 3 în sus (am dus azi destule cu numărul 2,3) hăinuțe au destule…copii cresc și nu reușesc să le îmbrace pe toate, mîncare Similac da să fie cu termen lung. Mămici și viitoare mămici va rog mult să nu mai așteptăm încă o tragedie … trebuie să ne unim, să strigăm în unison ÎN MEMORIA LENUȚEI”, scrie un prieten de familie pe o rețea de socializare.


Contactat telefonic de UNIMEDIA, șeful Spitalului Raional Ungheni, Andrei Alexeev, spune că în acest caz a fost demarată o anchetă internă. Potrivit lui, deocamdată nu există motive pentru a suspenda din funcție medicul care a primit nașterea.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load