Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4059

Audieri publice în parlament pe subiectul decesului Anei-Maria

25 apr. 11:31   Societate
3080 0

Marți, la ora 13:00 în incinta Parlamentului Anunț audierile publice privind vor avea loc audieri publice în legătură cu tragedia fetei de la Orhei, Ana-Maria, la care vor participa reprezentanți ai Procuraturii și societății civile.

Cu o invitație oficială către instituțiile interesate, dar și partenerii de dezvoltare a venit astăzi, în debutul ședinței legislativului, deputatul PAS Doina Gherman.

”Cazul necesită o abordare individuală. Facem apel către toate părțile interesate să participe la audierile publice de săptămîna viitoare. Victima nu are nici o vină, este de datoria noastră să asigurăm că justiția prevalează. Ne exprimăm condoleanțe față de familia Anei-Mariei. Pe această cale invităm toate instituțiile publice și partenerii de dezvoltare să participe la audierile publice care vor avea loc marți, orele 13, în incinta Parlamentului”, a declarat Gherman.

Amintim că, la 12 aprilie, o tînără însărcinată a dispărut la Orhei după ce a urcat într-o mașină de ocazie.


În prezent, organele de drept examinează mai multe versiuni dar nu pot oferi prea multe detalii pentru a nu periclita mersul anchetei.

7
0
1
3
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?