COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ambasadorul SUA a venit cu un mesaj de felicitare: La mulți ani, Moldova!

Ambasadorul SUA a venit cu un mesaj de felicitare: La mulți ani, Moldova!

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Dereck J. Hogan, spune că se află în Moldova de doar zece luni, dar în acest timp atît el, cît și familia sa, au ajuns să îndrăgească această țară.

Într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Independenței, ambasadorul menționează că Statele Unite vor continua să susțină Republica Moldova și cetățenii săi în procesul de construire a unei societăți mai prospere, democratice și afirmarea locului bine meritat în Europa, transmite IPN.

Dereck J. Hogan a menționat că a călătorit în mai multe regiuni din Moldova și a descoperit peisaje rurale uimitoare, orașe pline de viață și, cel mai important, oameni minunați și generoși, care sînt mîndri de țară lor.

Potrivit diplomatului, în doar 28 de ani Republica Moldova a parcurs un drum lung în calitate de stat suveran și independent, liber să își aleagă singur viitorul. „Acesta este un proces continuu, țara mea are 243 de ani și încă lucrăm pentru a o îmbunătăți. Împărtășim dorința voastră de a avea o țară cu un Guvern al poporului, care să întărească instituțiile guvernamentale, inclusiv prin combaterea corupției și reformarea justiției”, a notat diplomatul.

„Statele Unite vor rămîne partenerul vostru strategic. Vom fi aici pentru a vă ajuta. Din partea întregii echipe a Ambasadei SUA în Moldova și din partea poporului SUA, vă urez să aveți o sărbătoare frumoasă. La mulți ani, Moldova!”, a mai spus ambasadorul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load