X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504

Alexandr Odințov: "În toate funcțiile cheie din sistemul de forță sînt numiți oamenii proprii"

2 dec. 2023,, 18:00   Societate
3017 0

Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon, împreună cu prim-ministrul moldovean Dorin Recean și ministrul Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, au participat la prima ședință a Comisiei de evaluare a procurorilor.

Acest moment a fost evidențiat de Alexandr Odințov, consilier din partea Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău.

"Metodologia americană standard: pentru a asigura supunerea vasalilor, în toate pozițiile cheie ale sistemului de aplicare a legii sînt împinși oamenii lor.... După care poți forța orice minister să îndeplinească orice ordin! Sistemul de asigurare a vasalității moderne", a scris el în canalul său de Telegram.

Comisia pentru evaluarea procurorilor a fost creată de Parlamentul Republicii Moldova la 24 noiembrie 2023 și are drept scop evaluarea integrității etice și financiare a procurorilor moldoveni.

Ambasada americană la Chișinău, anunțînd participarea ambasadorului SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon, la prima ședință a Comisiei de evaluare a procurorilor, a declarat că "Statele Unite ale Americii cu mîndrie oferă sprijin financiar procesului de evaluare a procurorilor din Moldova".

6
1
0
0
25

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?