COVID-19 în MOLDOVA

Adevărata bogăție a Moldovei sînt oamenii buni la suflet și ospitalieri

Adevărata bogăție a Moldovei sînt oamenii buni la suflet și ospitalieri

În localitățile din Moldova poți întîlni foarte mulți oameni interesanți, ospitalieri, inteligenți, care sînt gata să împărtășească cu interlocutorii cunoștințele lor bogate, îndeletnicirile, să le dezvăluie secretele vinicole, gastronomice și altele.

Printre acești oameni se numără Petru Costin și Nicolae Tronciu. Primul este colecționar privat de descoperiri rare, care a intrat de două ori în Cartea Recordurilor Guinness.

Colecția sa are peste 600 de unități de uniforme militare, o colecție de icoane, monede din sec. 19-20 și multe altele. Însuși Petru Costin este un om inteligent, care călătorește și poți petrece ore în șir ascultîndu-i poveștile.
Nicolae Tronciu este un om vesel, glumeț, vinificator de a N-a generație, care știe nu doar cum să producă vin, dar are și un secret propriul gastronomic special.


Vinăria lui Nicolae Tronciu este o întreagă "atracție rurală": biciclete, căruță, o plimbare prin vii... pur și simplu "odihnă la sat"!

Și, desigur, gospodina primitoare a conacului, care va pregăti cu generozitate prînzul și va oferi căldură și atenție fiecărui oaspete. Drumul nu este lung, nici nu veți reuși să obosiți ... dar cîte emoții, bunătate și zîmbete veți primi! Numai pentru asta merită să mergeți!

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load