AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 464 358  Au ieșit 376 787​  Au rămas 86 251     Mai multe detalii
Eurovision stiri: 400
Transnistria stiri: 906
Criza energetică stiri: 729

Cum să vă petreceți zilele de odihnă în Moldova

17 iul. 2020,, 18:20   Societate
8006 0

Restricțiile impuse de pandemia COVID-19, privind zborurile și călătoriile în străinătate au lipsit majoritatea cetățenilor de posibilitatea de a-și realiza planurile tradiționale în vacanță de vară.

Dar, în același timp, acestea le-au dăruit o mare posibilitate de a se orienta spre turismul intern și de a petrece timpul minunat în țara natală, de a aprecia frumusețea naturii locale, de a vizita numeroasele locuri pitorești, obiective turistice, de a studia zonele încă neexplorate, de a admira încă o dată bucatele tradiționale moldovenești și ospitalitatea.

E bine știut faptul că pentru restabilirea legăturilor tradiționale și a căilor internaționale de transport este nevoie de timp, iar locuitorii Moldovei, obosiți de carantină, deja acum simt o mare dorință de a călători și de a căpăta noi impresii. Acum ei au o frumoasă posibilitate de a dezvolta turismul intern, care are un potențial imens și, în condițiile de ieșire din pandemie, este capabil să devină una dintre locomotivele economiei.

Se știe că în Moldova noastră frumoasă se va găsi un loc de odihnă pentru orice călător care se odihnește, indiferent de preferințele sale de vacanță, iar odihna în Moldova ar putea deveni o alternativă excelentă odihnei peste hotare, deoarece aici avem: aer curat, păduri minunate, frumosul rîu Nistru, peisaje magice, canioane și mănăstiri rupestre, tril de păsări, gust de nedescris al legumelor și fructelor cultivate de săteni, ospitalitate primitoare a locuitorilor moldoveni, care nu vor lăsa indiferenți nici măcar pe cei mai răsfățați turiști.

Pe site moldovenii.md există o mulțime de informații utile care-i vor ajuta pe toți doritorii de a planifica și a petrece un weekend minunat în țara noastră. În special, aici sunt prezentate informații ample despre turismul în Moldova, sînt prezentate sfaturi pentru turiști, rute turistice, date despre perlele turistice și mănăstirile din Moldova.


Pe portalul moldovenii.md puteți găsi informații detaliate despre diferite zone geografice ale Moldovei, rezervații naturale, resurse acvatice, lumea vegetală și animală, monumente ale naturii, orașele și satele din Moldova.

Rămîne doar ca fiecare doritor să aleagă cea mai bună opțiune de odihnă și călătorie și să redescopere îndrăgita Moldovă!

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce este familia?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав