X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

Moldova, filmată de sus: Descoperă farmecul țării noastre într-un clip video impresionant

17 mar. 15:00   Societate
3921 0

Moldova este o bijuterie ascunsă din Europa de Est.

Canalul de youtube Scenic Relaxation a postat un videoclip 4K care prezintă peisajele încîntătoare ale Moldovei, filmat dintr-o dronă, cu muzică relaxantă, calmă și frumoasă.

Autorii filmului au declarat că Moldova este una dintre cele mai mistice și subapreciate țări din Europa, iar peisajele sale sînt încîntătoare. De la capitala Chișinău pînă la nesfîrșitele coline verzi, Moldova este bijuteria ascunsă a Europei de Est.

Se subliniază că, în ciuda faptului că este una dintre cele mai puțin vizitate țări din Europa, acest tărîm încîntător așteaptă să fie descoperit, iar acest videoclip publicat despre peisajele fermecătoare ale Moldovei va ajuta.

Acesta este subdivizat în următoarele segmente: Moldova fermecătoare; Chișinău (capitala Moldovei); Localitățile rurale; Mica Elveție; Orheiul Vechi; Satele moldovenești; Lacurile și rîurile din Moldova; Iarna în Moldova; Chișinăul de noapte; Infrastructura Moldovei (energie, drumuri, trenuri); Biserici și mănăstiri; Natura Moldovei; Moldova magnifică.

Mulți internauți din țara noastră și-au exprimat în comentariile la videoclip admirația pentru frumoasele priveliști ale Moldovei filmate din dronă, menționînd că s-au îndrăgostit și mai mult de țara noastră: mică, verde, însorită și frumoasă, cu locuitori ospitalieri. Au scris și mulți concetățeni de-ai noștri care locuiesc peste hotare și cărora le este dor de patrie, menționînd că în curînd vor reveni definitiv acasă, pentru că Moldova este casa lor și niciun ban în străinătate nu-i va face fericiți. Mulți străini au admirat frumusețea Moldovei și și-au dorit să viziteze curînd țara noastră.

De menționat că pe site-ul moldovenii.md se află o mulțime de informații utile, care îi vor ajuta pe toți să planifice și să petreacă un weekend minunat în țara noastră. În special, există o informație amplă despre turismul în Moldova, sfaturi turistice, rute turistice, date despre bijuteriile turistice și mănăstirile din Moldova.

Portalul moldovenii.md conține informații detaliate despre diferite zone geografice ale Moldovei, rezervații, resurse de apă, floră și faună, monumente naturale, orașe și sate din Moldova.

Informații detaliate despre turism și rutele turistice pot fi găsite pe site-ul moldovenii.md la rubrica Natura și turismul în Moldova.

În plus, portalul Noi.md, în cadrul proiectului "Traseu pentru weekend", prezintă posibilitatea pentru utilizatorii de Internet de a descoperi locuri noi și interesante din Moldova pentru a le vizita în zilele de odihnă.

Rămîne doar ca fiecare să aleagă cele mai bune opțiuni de odihnă și de călătorie pentru sine și să redescopere scumpa Moldovă!

11
0
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?