TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

A fost descoperită o schemă de contrabandă cu țigări în proporții deosebit de mari

A fost descoperită o schemă de contrabandă cu țigări în proporții deosebit de mari

O tentativă de transportare a țigărilor de contrabandă a fost contracarată de polițiștii de frontieră din Direcția Regională Nord.


Un lot de 200 de mii de țigarete, fără timbru de acciz, au fost depistate într-un mijloc de transport, care înainta spre râul Prut, unde urmau să fie trecute ilegal în țara vecină.


Echipa mobilă a Direcției regionale NORD aflată în misiune de serviciu a oprit în apropierea satului Pererîta un mijloc de transport Volkswagen Caddy. La volanul autoturismului era un locuitor al satului Corjăuți, raionul Briceni, în vârstă de 47 de ani.


În timpul verificărilor, în porbagajul autoturismului au fost depistate 20 de cutii în care se aflau 10 mii de pachete cu țigarete fără timbrul de acciz și o barca gonflabilă, cu care, cel mai probabil, urmau să fie transportate țigaretele.


Atât la fața locului, cât și în cadrul audierilor ulterioare, bărbatul nu a dorit să răspundă la ncio întrebare adresată din partea polițiștilor de frontieră.


În prezent, cercetările continuă pe acest caz pentru elucidarea tuturor circumstanțelor, identificarea persoanelor implicate și evaluarea obiectivă a mărfii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load