X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Zurab Todua, despre încercările PDM de a negocia în țară și în străinătate

14 iun. 2019,, 17:20   Politică
3026 0

Istoricul, politologul și fostul deputat al Parlamentului Republicii Moldova, Zurab Todua, a comentat situația privind negocierile propuse de PDM și a explicat de ce nu sînt de încredere.

El a vorbit despre acest lucru pe 12 iunie, în cadrul emisiunii TV ”Glavnoe” cu Nina Dimoglo, pe canalul TVC21, transmite eNews.

"Cu liderii Partidului Democrat nu doresc să negocieze nici în interiorul țării, nici partenerii externi, pentru că nu au încredere în ei", a spus politologul.
În special, el a declarat: "Într-o altă situație, negocierile ar fi fost cea mai bună cale de ieșire din criză. Dar problema este că Partidul Democrat pur și simplu nu este credibil. Nici există o încredere în Partidul Democrat. Și nu numai în țară, dar nici în străinătate. Problema este că Partidul Democrat a dus în eroare prea des parteneri externi. Este vina ei și necazul ei...

PDM a fost în coaliție cu mai multe partide. Unde sînt ei acum? Sînt distruși. Unii lideri sînt în închisoare, alții au dosare penale. Partidul Comuniștilor, Partidul Liberal-Democrat, Partidul Liberal, Alianța Moldova Noastră – aceștia sînt toți cei care au crezut în democrați și au negociat cu ei. Coaliția PSRM-Acum refuză să negocieze cu PDM și bine face. Aceasta este o problema PDM...", a menționat Zurab Todua.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?