X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Chicu neagă că foști democrați ar fi aderat la partidul care îl conduce

25 aug. 2023,, 11:43   Politică
2786 0

Liderul PDCM, Ion Chicu, afirmă că investigația făcută de jurnaliștii nordnews.md, cu privire la faptul că mai mulți membri din fostul Partid Democrat din Moldova, printre care președinți de raioane, primari și foști deputați, în urma recomandărilor lui Plahotniuc, au aderat la Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, este o făcătură.

„Eu nu pot să infirm faptul că, cineva discută cu Plahotniuc, și poate cuiva respectivul le dă sfaturi să se ducă la Chicu, la Sula, poate fi…”, a declarat Chicu în cadrul emisunii „Puterea a Patra” de la N4, noteză Noi.md cu referire la unimedia.

„Eu nu neg asta, căci nu discut cu dînsul și nu știu. Investigația respectivă este clar că e o făcătură, persoanele date, a fost vorba de președintele raionului Florești, Ștefan Paniș - a spus foarte clar în opinia mea, primarul din Șoldănești nu este în echipa noastră, noi am discutat dacă vrea să vină în echipă.

De aceea insinuări, speculații că-s de-acolo sau de-acolo eu pur și simplu le primesc cu mult sarcasm și umor, pentru că dacă a ajuns Plahotniuc să-mi facă mie partid înseamnă că e gravă situația la el.

Apropo, am văzut mulți din ăștia care erau din cercul intim sînt așa - dușmani de moarte a lui Plahotniuc, așa am înțeles”, a declarat liderul PDCM.


„Vreau să reiterez ce am spus și mai înainte. În acea echipă au fost oameni profesioniști, nu neapărat au fost implicați în multe lucruri care cumva sînt atribuite fostului PDM.

Eu aș fi bucuros dacă din echipa ceea ar veni oameni la noi, care au fost secretari de stat, au fost primari, consilieri - oameni cu stofă, profesioniști. Dar eu sînt departe de ideea că cineva îi trimite la noi sau își leagă intenții sau perspective din activitatea din cadrul echipei noastre”, a conchis Ion Chicu.

Atunci, pentru a verifica veridicitatea acestor informații, jurnaliștii nordnews.md au sunat pretinzînt că sînt persoane de încredere a asistentei lui Plahotniuc, Cristina Țopa.

8
0
2
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?