X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Vlad Plahotniuc ar trebui audiat în cazul decesului lui Iurie Luncașu - declarație

30 aug. 2019,, 14:50   Politică
6032 1

Fostul şef adjunct al Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor, Mihail Gofman, scrie că Vlad Plahotniuc ar trebui audiat în cazul decesului lui Iurie Luncașu.

„Este necesar sau nu de identificat şi audiat Vladimir Plahotniuc în legătură cu decesul lui Iurie Luncaşu! Consider că da, şi cît mai curînd. Chiar v-am indicat şi în ce ţară se află la moment cetăţeanul Vladimir Plahotniuc. Decesul lui Iurie Luncașu nu este unul intîmplător, adică nici nu poate fi vorba despre un suicid”, scrie Mihail Gofman.

„La drept vorbind, Iurie Luncașu nu a fost selectat întîmplător, or lovitura a fost cu atît mai dureroasă intrucît acesta intruchipa intr-o singură persoană tot ce poate fi mai valoros pentru un om: și un bun prieten, și un partener de afaceri, dar și o rudă apropiată. Și dacă după stabilirea motivului ar urma un răspuns și la o altă intrebare clasică la investigarea unei crime "кому это выгодно", atunci cum se spune "toate drumurile duc spre Roma", adică sigur la foştii săi parteneri de afaceri”, mai scrie Gofman.

Recent, Mihail Gofman a scris că Vlad Plahotiuc s-ar afla în prezent în Marea Britanie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?