Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Șeful statului explică în ce relație este cu Stoianoglo

29 noi. 2019,, 13:07   Politică
4263 1

Între președintele Igor Dodon și proaspătul procuror general, Alexandr Stoianoglo, nu sînt niciun fel de relații. Cel puțin asta a declarat Igor Dodon după ce l-a prezentat pe noul procuror general, colegilor de la PG, transmite NOI.md cu referire la unimedia.info.

Întrebat cum comentează acuzațiile că numirea lui Alexandr Stoianoglo ar fi una confortabilă, Igor Dodon a spus că Stoianoglo a fost desemnat la prima etapă de către Guvernul Maia Sandu, care era un Guvern, în care erau reprezentanți atît a Blocului ACUM cît și al socialiștilor. „Prin urmare a fost desemnat de către filtrele create de către Guvernul Sandu”.

În același timp, presa l-a întrebat pe Igor Dodon în ce relație se află cu noul procuror, Dodon a spus că în ultimele trei luni nu s-a văzut cu acesta. „Nu am obișnuiesc să mă văd cu cei care participă în anumite concursuri. În ceea ce ține de relațiile cu domnul Stoianoglo, eu practic nu am avut niciun fel de relație în ultimii ani. Unica cînd la anumite evenimente publice cînd aveam posibilitatea să îl văd și să îl salut”, a declarat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?