Președintele R. Moldova este aproape sigur că vom avea alegeri anticipate

Președintele R. Moldova este aproape sigur că vom avea alegeri anticipate

Igor Dodon este de părere că şansele evitării alegerilor parlamentare anticipate sînt tot mai mici. Cel puțin aceasta a declarat șeful statului în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova.

„Majoritatea susținătorilor noștri nu își doresc anticipate. Acestea necesită bani. Totodată, în cazul alegerilor anticipate, acestea vor fi organizate în toamnă și asta înseamnă că pînă la Anul Nou nu vom avea o conducere. Toretic, un Parlament funcțional va putea fi format doar la începutul anului viitor”, a declarat Igor Dodon, transmite  Unimedia.info.

Totuși, șeful statului spune că „în cazul în care Blocul ACUM ar anunța mîine că e gata să o voteze pe Zinaida Greceanîi în calitate de speaker, atunci socialiștii, chiar în aceeași zi, se vor întîlni cu membrii blocului și vor crea grupurile de lucru.

„Pentru a discuta este nevoie să avem unele puncte comune....Consider că șansele sînt tot mai puține de a evita alegerile anticipate. Cred că 90 la sută acestea vor fi”, a conchis Igor Dodon.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load