Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Președintele R. Moldova este aproape sigur că vom avea alegeri anticipate

16 mai. 2019,, 07:50   Politică
2601 4

Igor Dodon este de părere că şansele evitării alegerilor parlamentare anticipate sînt tot mai mici. Cel puțin aceasta a declarat șeful statului în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova.

„Majoritatea susținătorilor noștri nu își doresc anticipate. Acestea necesită bani. Totodată, în cazul alegerilor anticipate, acestea vor fi organizate în toamnă și asta înseamnă că pînă la Anul Nou nu vom avea o conducere. Toretic, un Parlament funcțional va putea fi format doar la începutul anului viitor”, a declarat Igor Dodon, transmite Unimedia.info.

Totuși, șeful statului spune că „în cazul în care Blocul ACUM ar anunța mîine că e gata să o voteze pe Zinaida Greceanîi în calitate de speaker, atunci socialiștii, chiar în aceeași zi, se vor întîlni cu membrii blocului și vor crea grupurile de lucru.

„Pentru a discuta este nevoie să avem unele puncte comune....Consider că șansele sînt tot mai puține de a evita alegerile anticipate. Cred că 90 la sută acestea vor fi”, a conchis Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?