Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Plahotniuc își plînge de milă pe facebook: Mă aflu într-un mare pericol

27 aug. 2019,, 11:15   Politică
14240 14

Fugit din țară, deodată după căderea regimului său, liderul al PDM, Vlad Plahotniuc își plînge de milă pe facebook spunînd că este într-un mare pericol și că indiferent de împrejurimi va continua să lupte, scrie Noi.md.

Politicianul a adresat un mesaj de felicitare întregului popor, dar totodată a explicat de ce nu sărbătorește în țară Ziua Independenței.

”Astăzi, nu pot să risc siguranța mea sau a familiei mele și să mă aflu în țară, alături de prieteni și colegi, tocmai pentru că am luptat cu toată fermitatea împotriva celor care au dorit să ocupe și să asuprească Republica Moldova. Această luptă s-a dovedit a fi inegală, adversarii mei au fost prea numeroși și prea puternici, și astăzi regret că, prin diverse tertipuri și trădări, Moldova a fost preluată sub controlul forțelor străine, în mod direct sau prin intermediarii lor politici trădători”, a scris Plahotniuc pe facebook.

Acesta spune că deși se află într-un mare pericol, totuși Plahotniuc va continua să lupte pentru idealurile sale.

”De 27 august, vreau să le urez cetățenilor să fie vigilenți și să aprecieze mai întîi de toate acțiunile reale și faptele, nu vorbele și promisiunile. Le doresc să fie din nou la înălțimea celor care au luptat acum trei decenii pentru libertatea țării.


Iar politicienilor care se află astăzi la guvernare, vreau să le repet o zicală din popor: Obraznicul mănîncă praznicul, dar plătește cu obrazul. Mai devreme sau mai tîrziu, obrazul vostru nu va mai sta ascuns după puterea străină căreia îi slujiți. Poporul vede și nu iartă”, a mai scirs Plahotniuc pe facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?