Pe cine este gata să voteze Pavel Filip la șefia Partidului Democrat

Pe cine este gata să voteze Pavel Filip la șefia Partidului Democrat

Președintele interimar al Partidului Democrat, Pavel Filip spune că încă nu a decis dacă va paticipa la șefia partidului și nu cunoaște dacă alți colegi vor să candideze.

Acesta spune încă că ar fi gata să-l voteze și pe „dl Candu, și pe dna Babuc, și pe dl Jizdan, și pe mulți alți colegi consider că întrunesc toate calitățile pentru a conduce partidul”. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a Parta” de la N4.

Întrebat dacă titlul de „finul lui Plahotniuc” nu știrbește din imaginea lui Andrian Candu, Filip a răspuns: „Nu cred. Noi am învățat să credem mai mult în percepții, decît în realitate. Șce dacă este finul lui Plahotniuc? Dl Candu a devenit alt om? sînt alte criterii prin intermediul căreia trebuie să judecăm oamenii”.

Cît despre candidatura lui Marian Lupu, fostul premier spune: „Eu am la cine mă gîndi decît la Marian Lupu. Nu am avut așa discuții cu colegii de partid, chiar dacă îl respect foarte mult pe dl Marian Lupu. Nu știu, trebuie să discutăm și nu știu dacă el ar fi de acord”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load