COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pe 24 iunie, Igor Dodon ar putea participa la parada de la Moscova

Pe 24 iunie, Igor Dodon ar putea participa la parada de la Moscova

Dacă autoritățile ruse vor decide să organizeze parada de la Moscova în data de 24 iunie, așa cum s-a anunțat anterior, președintele țării, Igor Dodon, va merge la eveniment.

În cadrul emisiunii live „Președintele Răspunde”, șeful statului a precizat că toate cheltuielile în aceste cazuri sînt acoperite de autoritățile ruse. Totodată, Igor Dodon a precizat că se va consulat cu medicii, dacă va trebui să stea 14 zile în carantină, la revenirea din Rusia.

“Decizia Comisiei pentru Sănătate Publică specifică că în interes de serviciu, persoanele care pleacă înafara țării, sau intră în țară nu sînt obligate să intre în carantină, dacă nu au simptome. Voi cere poziția oficială a specialiștilor din domeniu, atunci cînd voi decide să merg. Cît de corectă este decizia în situația de pandemie? Eu consider că este o decizie corectă. 9 mai este Ziua Victoriei, în acest an sînt 75 de ani. Cel care nu respectă trecutul, nu are viitor. De aceea dacă va fi organizată parada, 24 iunie, la sigur voi participa”, a spus Igor Dodon.


În acest an, din cauza pandemiei, autoritățile ruse au amînat tradiționala paradă de la Moscova, care se organizează de 9 mai.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load