COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban a vorbit în detalii despre „troleibuzul Victoriei” din Chișinău

Ceban a vorbit în detalii despre „troleibuzul Victoriei” din Chișinău

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, nu vede nicio propagandă în faptul că pe străzile Capitalei a apărut un troleibuz cu imagini dedicate Zilei Victoriei.

Acesta a precizat că această neînțelegere a apărut după ce fracțiunea Partidului Liberal din Consiliul Municipal Chișinău a înaintat un proiect, care prevede interzicerea postării de materiale despre cel de-al Doilea Război Mondial pe transportul public al Capitalei.

„În opinia mea, ei speculează prea mult acest scor. În primul rând, Ziua Victoriei este o sărbătoare oficială. În al doilea rând, în acest război îngrozitor, potrivit diferitelor surse, au murit de la 50 la 70 de milioane de locuitori a întregului glob, inclusiv mulți din regiunea noastră. Aceasta este o sărbătoare pentru multe de popoare. Aceasta este victoria binelui asupra răului. Ce propagandă se poate vedea în a felicita cu Ziua Victoriei? Aceasta este o sărbătoare a celei de-a 75-a aniversări a victoriei asupra fascismului și nu propagandă”, a spus primarul Capitalei.


Întrebat de ce pe unele unități nu a părut o analogie cu Ziua Europei, Ion Ceban a declarat că nu vede o problemă dacă cineva ar vrea să solicite aceasta.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load